Connect with us

Вдъхновяващо

10 ИЗПИТАНИ НАЧИНА ДА СЪЗДАДЕТЕ РОМАНТИКА ВЪВ ВРЪЗКАТА ВИ. ВТОРА ЧАСТ.

6.Уверете се, че времето сутрин е само за вас

Закуска или чаша вкусно кафе в леглото е страхотна идея. Толкова е приятно да се събудиш с мирис на ароматно кафе и  да знаеш, че всичко това е направено за теб!

7.Давайте спонтанни подаръци.

Опитайте се да намерите време за закупуване на малки подаръци за вашите значими половинки. Направете подарък без никаква причина! Това е идеалният начин да покажете, че винаги мислите за партньора си!

8.Целувайте и прегръщайте вашите възлюбени по-често

Силата на докосването не бива да се подценява. Лесно е да целунете любимия си! Това е толкова лесно и е толкова важно за вас!

9.Не забравяйте за приключенията

Екстремни видове спортен и приключенски туризъм могат да направят вашата любовна връзка по-силна. Опитвайки се заедно, рискувайки живота си заедно, вие скрепявате връзката си. Този опит е много полезен за двойките.

Дайте цялото си внимание на партньора ви, когато сте заедно въпреки, че в наши дни винаги сте заети. Опитайте се да прекарате свободното си време у дома само с вашия съпруг. Това означава да премахнете всичките си устройства! Не разрушавайте романтиката с телефоните и iPad-ите. Дайте на партньора си 100 процента от вашето внимание.

10.Тези начини със сигурност могат да добавят романтиката към вашата връзка, но не опитвайте всичко в рамките на една седмица. Опитайте се да ги изведете постепенно и скоро ще видите резултатите.

 

-> Обратно към ПЪРВА ЧАСТ. <-

Continue Reading
Girl in a jacket
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: 10 ИЗПИТАНИ НАЧИНА ДА СЪЗДАДЕТЕ РОМАНТИКА ВЪВ ВРЪЗКАТА ВИ. ПЪРВА ЧАСТ. – Невероятно.com

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от Вдъхновяващо

Girl in a jacket
Нагоре