Connect with us

Вдъхновяващо

5 неща, които вероятно НЕ ЗНАЕТЕ за Анджелина Джоли.

Няма почти нищо, което супер-жената Анджелина Джоли (оценена нетна стойност 178 милиона евро) не може да направи. Като майка на шест деца, актриса, режисьор и посланик на ООН, 42-годишна, тя изглежда доста заета. Все още има няколко неща, които все още не знаете за Анджелина Джоли.

5. Анджелина Джоли не е нейното пълно име
Анджелина Джоли, както повечето от вас вероятно я познават тези дни, първоначално се е родила като Анджелина Джоли Войт. Джоли всъщност е само нейното бащино име. Като дете на двама холивудски актьори, Анджелина никога не искаше да бъде разпознавана от името и успеха на родителя й, така че тя реши просто да я пропусне. Родителите й са актрисата и моделът Марчелин Бертран и носителят на Оскар – Джон Войт.

4. Стартира кариерата си чрез музикални видеоклипове
Тя постига първия си голям успех през 2001 г. като Лара Крофт в блога на Холивуд Tomb Raider. Играейки различни роли в по-нататъшните филми като „Wanted“, „Mr. & Mrs. Smith“ и „Salt“, става ясно, че тя очевидно се чувства добре да играе тези роли, изпълнени с действия. Това, което много хора не знаят, е, че в началото на кариерата си участва в доста музикални видеоклипове, включително „Stand by My Woman“ от Лени Кравиц (1991), „Everyen Seen My Baby“ от The Rolling Stones, в които тя може да бъде видяна прилично облечена!

3. Оригинален и различен стремеж към кариера
Макар да е ходила на актьорско училище в тийнейджърските си години, стремежът й към кариера се различава напълно от сегашната й професия. След смъртта на дядо й, тя решава, че иска да работи в погребален дом.

2. Предпочитание за кървави дела
Очевидно е, че Анджелина Джоли има предпочитание към кръвта. На сватбата с бившия си съпруг Джони Лий Милър тя носела черни кожени панталони и бяла тениска, върху която написала името на съпруга си, използвайки собствената си кръв. По време на втория си брак с Били Боб Торнтън и двамата носеха малки ампули, пълни с кръв един на друг, като много специален символ на любов около врата им. Дори 10-годишните отношения с другата актриса Джени Шимизу бяха определени от екзотични сексуални практики. Резултатите все още се виждат по ръцете и.

1. Пилот с лиценз и голямо сърце
Както вече беше посочено, Анджелина е истинска авантюристка – с голямо сърце. Освен факта, че дарява една трета от доходите си на организации за подпомагане, посланикът на ООН получи летателно право – въпреки че е валидно само за едномоторни самолети.

Continue Reading
Girl in a jacket
Кликни за коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от Вдъхновяващо

Girl in a jacket
Нагоре