Connect with us

Свят

7 жени от книгата на Рекордите на Гинес, които изглеждат толкова нереални, че искате да ги докоснете!

Всяка жена е невероятно уникална, но има жени, които са успели да направят световни рекорди, да направят нещо необикновено и дори да шокират хора.

Ние от “НЕВЕРОЯТНО” ще ви разкажем за 7 от най-необичайните жени на нашата планета.

1. Най-силната жена в света

Полската атлетка Анета Флорчик често се нарича най-силната жена в света. И тя е. Анета демонстрира способности, които не изглеждат женски – тя може да вдигне 1100 кг.

Но тя е в Книгата на рекордите на Гинес за друга и по-забавна причина. Анета е женската рекордьорка при вдигането на хора. Нейният запис е 12 вдигнати и хвърлени възрастни мъже в рамките на 2 минути. Вие определено не бихте искали да се противопоставите на жена като нея!

2. Най-гъвкавата жена в света

Най-гъвкавата жена в света, Злата (истинското й име е Джулия Гунтхел), е известна с гъвкавостта си. Момичето е в “Книгата на рекордите на Гинес” за изключително необичайно постижение – Джулия успя да изкара 3 балона в рамките на 12 секунди само като наведе врата си.

3. Най-татуираната жена в света

Джулия Гнуза от САЩ има прякор “Илюстрованата дама” и стана известна, защото 95% от кожата й е покрита с татуировки. Може да се окаже, че момичето просто е отишло твърде далеч от експеримента, но както се оказва, случаят на Джулия е различен. След 30-годишна възраст тя имала порфирия – болест, при която слънчевата светлина причинява мехури и белези по кожата. Започва да се татуира, за да ги покрие.

С опита си тя доказа, че дори и в най-трудните ситуации не трябва да се отказвате. Винаги трябва да се борите за щастието си. Примерът на “Илюстрованата дама” мотивира много хора, които имат подобни заболявания.

4. Жената с най-тънката талия

27-годишната Pixee Fox от Швеция похарчи около 250 долара, за да се превърне в съпруга на Роджър Зайо. Тя премина през множество пластични операции, включващи множество случаи на разширяване на гърдите и това не беше достатъчно. Pixee премахна 6 долни ребра, за да направи колкото е възможно по-тънка талията си – 16 инча.

5. Световният рекорд за бягане на токчета

В САЩ бившата танцьорка Ирина Сеуел постави световен рекорд, след като се захвана с маратон с високи токчета. Момичето пробяга 43 километра за 7 часа и 28 минути, което й осигури място в “Книгата на рекордите на Гинес”.

 

 

Continue Reading
Girl in a jacket
Кликни за коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от Свят

Girl in a jacket
Нагоре