Connect with us

Коронавирус

Пет луди теории за появата на корона вируса

 

Няма съмнение , че през изминалите месеци коронавирусът е една от най-обсъжданите теми в медиите и социалните мрежи.

След идването на новината за Ли Уънлян-китайския лекар ,който пръв алармира за опасноста от от коварния вирус . Още на 30 декември той предупредил колегите си да носят предпазни средства , за да не се инфектират с въпросния вирус.След няколко дена обаче бил привикан от бюрото по обществена сигурност ,където бил принуден да подпише документ и да се откаже от твърденията си .

През януари Ли Уънлян вече е заразен с вируса и в края на месеца умира .

Coronavirus COVID-19

Coronavirus COVID-19

Всичко това звучи абсурдно, което кара въображението на хората да работи и те да излагат собствени теории в социалните мрежи за произхода на COVID-19.

На вашето внимание предлагаме пет от най-странните и дори налудничеви теории за произхода на вируса .

Корона вируса е създаден от китайски учени.

Една от най-разпространяваните версие е , че китайските учени са създали COVID-19 и той съвсем случайно е напуснал лабораторията.Потребителите на мрежата посочват като доказателство факта ,че в Ухан има лаборатория специализирана в работата с опасни инфекции.

Корона вирусът е изработен от масони.

Масон е една от любимите думи на конспираторите. Би било страно ако те не бяха замесени ,защото те са обвинени в всички смъртни грехове на планетата . В интернет пространсвото се смята, че членове на тайно общество са разработили и разпространили вируса и дори се намери обяснение за това .

Ако обърнете думата coronavirus, получавате  surivanoroc , която може  да бъде разделена на три части “surivan” или “oc”. На хинди това означава “изгрев и око” и ,както знаем всевиждащото око е един от основните синвулите на масонството.

Коронавирусът се разпространява заради 5G мрежата

5g

Може би една от най-налудничевите теорие е , че коронавирусът е създаден заради старта на 5G мрежата- най-бързата мобилна комуникация в света.Петото поколение на мрежата е реализирано в седем града в Китай само няколко месеца преди откриването на инфекцията. Най големия брой антени са инсталирани в Ухан. Съвпадение ? Някои не мислят така .

В групата на естонските “анти-ваксъри” се появиха предположения ,че именно  мобилната коминикация е причината е раззпространението на коронавируса. Ето какво пише един от тях .

“Абсолютно е възможно е със задължителна ваксинация да се вкарат в човек специални частици ,които се активират от 5G и след това човекът да може да се контролира.

Американците са измислили коронавируса

Някой китайски граждани са сигурни ,че американски учени са разработили коронавируса, за да съсипят икономиката на процъвтяващата в това отношение тяхна страна . Global Times публикува петиция , в която призовава Белия дом да даде информация за американските военни лаборатории. Дипломатът Джао Лицзян също смята , че американците са донесли вируса през октомври ,когато са се провели всемирните военни игри с участието на 280 спортисти от Пентагона.

Коронавирусът е създаден от фармацефтични компании

100088859_305918390403803_3970382890725801984_n

Някой хора са на мнение,че коронавирусът вообще не съществува . Според тях това е обикновен  грип ,който се представя като опасно заболяване с цел увеличаване на продажбите на антисептици, антивирусни средства и медицински маски.

Ако следваме тази логика ,можем да предположим , че COVID-19 e създаден и от производители на тоалетна хартия и дистрибутури на макарони и ориз.

Continue Reading
Girl in a jacket
Кликни за коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от Коронавирус

Girl in a jacket
Нагоре