Connect with us

Вдъхновяващо

Вижте как изглежда ИСТИНСКИЯТ РАЙ в няколко СНИМКИ и малко ИНФО!

Anantara построи най-голямата си резиденция на висок хълм с изглед към залива Layan в Пукет, Тайланд. Вилата е с осем спални, и  от скоро е достъпна за наемане,и е последният шедьовър на индонезийския дизайнер Гуру Джая Ибрахим.
За да се възползват максимално от невероятните гледки, Джая и екипът му гарантират, че впечатляващият изглед на джунглата и океана се превръща в централно място с открит дизайн, чисти линии и използване на светли и естествени тонове. Разположен в най-високата точка на Пукет, дизайна наподобява колекция от съвременни вили – самостоятелни спални и вътрешни помещения.

Терасата на покрива на Villa Similan е идеална за коктейли по залез слънце – в допълнение към просторните 350 кв.м палуби точно под нея. Тези главни палуби са също дом на безкрайния басейн на Вила. Облицован с индонезийски камък от сукабуми, басейнът се простира на 22 квадратни метра и разполага с джетове за плуване, масажни джетове и потопени стъклени панели, излъчващи светлина върху една от спалните. Като цяло вилата разполага с осем спални, разположени на две просторни нива с обща площ от 3 600 кв. М.

Continue Reading
Girl in a jacket
Кликни за коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от Вдъхновяващо

Girl in a jacket
Нагоре